Barbiecore


Barbiecore е забавна игра, която придружава много неща в ярко розово и с цвят на дъвка! Направете тази сладка млада дама Ели прекрасна! Розовото е нейният тон номер едно, а Barbiecore е нейното усещане №1. Направете очарователни непринудени и енергични стилни търсения за нея.

Напоследък има една мода и вие, млади дами, ще я харесате, тъй като всичко се върти около ослепително розово и хапеща дъвка. Глупавият дизайн с вкус, оживен от очарователната вселена на Барби, е основна тема, която младите дами ще ценят. Присъединете се към очарователната млада дама Ели в игра за разкрасяване за млади дами и открийте предпочитанията на нашата модница към ослепителни розови тоалети и ще й помогнете да се оправи за приятно излизане! Във всеки случай, преди да се впуснете в решителността на Ели за възхитителни тоалети, пригответе се първо да се отървете от козметичните си способности.

Напоследък има мода и вие, млади дами, ще я харесате, тъй като всичко се върти около ярко розово и дъвки с въздушни джобове. Глупавият дизайн с вкус, оживен от очарователната вселена на Барби, е основна тема, която младите дами ще ценят. Присъединете се към очарователната млада дама Ели в играта за млади дами и открийте ентусиазма на нашата модница към ярко розовите тоалети и й помогнете да се спретне за един приятен ден! Както и да е, преди да се потопите в решителността на Ели за сладки тоалети, пригответе се първо да се отървете от козметичните си способности.

Barbie получава възможност както в дизайна, така и в великолепието, можете да направите най-сладката козметика в стил Barbicore, която ще накара всеки да взриви умовете на някои хора, докато се разхождате по пътя. Ярко розови сенки за очи, мек розов блясък на устните, ярко розов руж и, изненадващо, няколко ярко розови нюанса ще ви помогнат да започнете с наистина очарователния кукленски външен вид на Ели. След това можете да го завършите с тъмна спирала и блестящи скъпоценни камъни за лице. Сега, след като осъзнахте, че можете да разклатите този модел на козметика за кукли, пригответе се да разгледате богатия избор от облекла и декорации отдолу за повече барбикор мотивация. Все още има много завладяващи неща, които ви чакат, започнете да играете сега!