Skiddy Taxi


Skiddy Taxi е аркадна игра, в която трябва да съберете толкова много пътници, колкото е разумно, докато чертаете курса си. Спрете въртящия се показалец с безупречно време, за да разширите следата си, и продължете да го правите, докато не стигнете до целта. Когато успешно сте направили своя курс, вие ще започнете да карате таксито по курса, който наскоро сте направили. Докато решавате курса си, насочете точка към задържаните пътници с цел да можете да ги получите, докато минавате. Определено можете да се отпуснете, не можете да ги прегазите! Във всеки случай има много различни опасности в задръстванията в час пик. Така че преценявайте внимателно средствата си и не се блъскайте в кал, конструкции или различни превозни средства! Бихте ли могли в даден момент да завършите всяко едно от 30-те ангажиращи, но изпитателни нива в Skiddy Taxi?

Оценете със Skiddy Taxi страхотна аркадна игра за превозни средства, в която трябва упорито да чертаете курса, който вашето такси трябва да следва, за да отведе всеки един от пътниците по пътя към крайната цел.

Обърнете внимание на всяка точка от водача, спрете въртящия се болт в правилната секунда, за да разширите курса си, без да се сринете и всеки път, когато сте сглобили идеалния курс, започнете да карате естествено до края на всяко ниво. Решете курса с постоянство, пазете се от рисковете от трафика на град, пълен с превозни средства, обмислете внимателно всичките си средства и измислете как да победите сбор от 30 интересни и наистина вълнуващи нива. Останете нащрек, покажете способностите си като шофьор и участвайте в основна игра за всички възрасти с пикселен дизайн точка по точка, оживен от рундовете на 80-те.