Casual Weekend Fashionistas


Уикендът е тук и Ариел и Елза искат да се мотаят в този светъл ден. Дойде моментът да подберем спокойни тоалети за тях. Започнете, като изберете накрая прилична прическа, като координирате с тоалети, които да носят. Освободете въображението си и направете най -добрия спокоен външен вид за всички времена.

В играта Casual Weekend Fashionistas ще се запознаем с две мили, които работят на място в огромна организация. Ще помогнем на всеки от тях да избере подходящия тоалет за този повод. Отидете в зоната за преобличане и прегледайте всичко, което виси там от дрехите. Основната грижа е да изберете тоалета за младата дама, както бихте предпочели. Под него трябва да вземете обувки и в случай, че имате нужда от различни накити, които може да им трябват, когато се разхождате в центъра за отдих.

Ариел и Елза са две модници, които освен това са стари приятели. Те трябва да прекарат спокойния край на седмицата заедно, но всъщност трябва да изглеждат очарователни. Бихте ли могли да им помогнете с избора на подходящите тоалети? Започнете с Ариел и оформете косата й в две усукани опашки или кратко размахване. Облечете я с неясен пуловер с метална добавка в централната част и щампа на поничка, розова нагъната пола, дълго сливово копринено палто и украсете с тъмен чокер, котешка тоалетка и няколко тъмни нюанса. След това, в този момент, продължете към Елза и направете косата й дълга и вълнообразна или я сложете на плитка. За тоалета си изберете пурпурен пуловер с карирана каре, дънкова пола с тиранти и няколко скучни чорапи. В комплект с тъмно палто от телешка кожа, тъкан шал и жълт куриерски чувал. Оценявайте играта на тази страхотна игра!