Mike and Mia Camping Day


В Mike and Mia Camping Day по-добре съберете багажа си и планирайте екскурзия сред природата! Метеорологичните условия са прекрасни и сезонът за създаване на лагер е тук! Може ли да се каже, че сте подготвени за добър период от време в гората с тези двама малки измамници?

Чрез шест уникални напредъка отидете на разходка за създаване на лагер в царството на Майк и Миа. Първоначалната стъпка, трябва да закупим всички неща за създаване на лагер. Посетете различните магазини из града и съберете всеки един от необходимите материали, като използвате мишката си. След като приключите, е време да отидете в гората и да поставите лагера. Захващайте и плъзгайте нещата от запаса до тяхното представено място. Не забравяйте да поставите палатката безопасно! Следващ етап: създаване на лагерен стил! Облечете Mike и Mia в екипировката им за лагер, като изберете различни части от гардероба им. Здравейте, чухте ли това? Трябва да има очарователни същества наоколо! Вземете оптиката си и се опитайте да проследите всяко едно от съществата и цветовете в следващия етап. Използвайте мишката, за да местите оптиката по екрана. Какво ще кажете и ние да получим няколко грешки! В следващия етап изберете карти и заключете коя грешка да съберете. Определено можете да се отпуснете, можете да ги освободите по-късно! След тежък ден и двете деца се изядоха. Страхотно е, че са заредили с тях маршмелоу. Сложете ги на пръчици, както трябва на децата и ги занесете на барбекюто! Създаването на лагер е приятно.

Mike and Mia Camping Day е нова игра, в която можете да се присъедините към Mike и Mia в тяхното интригуващо изживяване при организиране на лагер. Играта консолидира съставни части с различни трудности и упражнения, които ще изпълнят сърцето им с забележителна радост.

Докато играете, ще изпитате различни трудности и начинания. Например, може да се наложи да вземете буболечки, да търсите очарователни създания или да проследите красиви цветове. Тези упражнения добавят глупав и интелигентен компонент към играта, като ви държат привлечени и ангажирани.

Независимо от трудностите, вие също ще имате невероятния шанс да разпънете палатката на къмпинг зоната. Това добавя практичен щрих към играта, позволявайки ви да се сблъскате с метода, свързан с планирането на екскурзия за създаване на лагер.

Освен това, можете да облечете Mike и Mia в различни тоалети, които да отговарят на темата за организиране на лагера. Тази част от играта ви позволява да освободите своята изобретателност и да стилизирате героите според вашите наклонности.

Като се справяте със задълженията, участвате в упражнения и оправяте Майк и Миа, вие ще създадете едно глупаво и очарователно изживяване в лагера. Играта консолидира изживяване, изящество и креативен ум, за да даде увлекателна и интуитивна интерактивност.

Затова се присъединете към Mike и Mia в деня на организирането на лагера, участвайте в вълнуващи трудности и оставете въображението си да блести, докато ги обличате за значително изживяване на открито.

Човек на име Майки и неговата любима Миа ще организират лагер днес. Вие сте в друга удивителна уеб базирана игра Майк и Миа Създават ден на лагера, за да им помогнете с планирането за тези специални сезони. Вие, на първо място, трябва да им помогнете да съберат нещата, които ще им трябват за продължително бягство. От този момент нататък трябва да изберете подходящите тоалети за мъжа и младата дама, както бихте предпочели от избора на рокли, даден за разглеждане. Под тях трябва да изберете обувки, украшения и различни видове украшения. След това в този момент ще отидете до зоната за къмпинг. Тук трябва да помогнете на децата да координират място за забавление в играта Ден на организиране на лагера на Майк и Миа.