Ant Smash


Натрошете подземните насекоми с пръст в тази невероятна игра! Подземното насекомо Smasher вече е по-приятелско - можете да смачкате снимките на спътниците си !

Това е изключително завладяваща игра. Изглежда изключително директно, но е трудно да се получи висок резултат. Това е кратък стандарт, Разбиване на подземните насекоми, които унищожават органичен продукт, Това е тест за постоянство и вашата способност, бихте ли искали да опитате?

Подземното насекомо Smasher е освежена адаптация на пряка игра на подземните насекоми. Оригинаторите са планирали тази игра с такова забавление и предизвикателство, които са разумни за всички възрастови събирания. Трябва да смачкате подземни насекоми с динамичен мозък, тъй като ще откриете наистина забавно тестване в следните степени на Ant Smasher.

Играта подчертава практически илюстрации, което го прави забавна и игра на прихващане както за младежи, така и за възрастни.

Представяме още един Ant Smasher: играта беше напълно актуализирана, за да подобри изживяването и забавлението! Изтеглете го сега и ни уведомете дали ви е харесало в областта за забележки в Play Store!

Изпитайте тази атака на бъг на палача! Натрошете подземни насекоми и бъгове с пръст в тази изключителна игра от най-добрите готини и забавни игри! Толкова е пристрастяващо!

Изключително ангажиращ за млади мъже, млади дами и възрастни Дори вашите домашни любимци ще ценят Ant Smasher!