Parking Fury 2


Parking Fury 2 е спин-офът на първата игра за спиране, Parking Fury, която толкова много хора оцениха. Тази игра за спиране с повишена перспектива има основни контроли и тестове за спиране на текущото взаимодействие. Трябва да използвате ключовете на болтовете на конзолата или клавишите WASD, за да контролирате развитието на автомобила. Придвижете се към мястото за паркиране и се опитайте да не навредите на други превозни средства.

По време на всяко ниво трябва да преместите превозното си средство в широк диапазон от позиции толкова бързо, колкото можете да очаквате. Това продължение подобрява основното заглавие с леко доразвити дизайни и няколко нови нива на тестване. Може ли в даден момент да се превърнете в спиращ ас и да завършите всяко ниво за рекордно време?

Добре дошли във втория кръг на най-известния спиращ кръг от играчи по цялата планета, Parking Fury 2! Всъщност ще се опитате да оставите различни превозни средства, от обикновени превозни средства до огромни камиони и масивни 18-колесни. Бихте ли могли във всеки момент да контролирате тези превозни средства през 10 уникални и движещи се нива до определените им места за паркиране, без да ги блъскате в различни превозни средства и препятствия? Някои хора може да повярват, че шофирането в задръствания в час пик е истинският белег на способността за шофиране, но опитът да настаните автомобила си през малки дупки, за да гарантирате идеалното място за паркиране, е истинският тест! Застанете зад режисьорския пазарлък, задръжте вашите шофьорски способности, докато се опитвате да карате автомобила си до мястото за паркиране през ограничените места в зоната за паркиране в квартала.

Обърнете моторите и се пригответе да изследвате задръстения паркинг гараж и направете крачка към мястото за паркиране, определено за вашето превозно средство. С 10 уникални нива можете да тествате своите способности за движение. На всяко ниво трябва да оставите три уникални превозни средства от превозни средства до камиони на определените им места. Опитайте се да не чувствате, че липсата на динамичен трафик ще направи нещата лесни за вас. На всяко ниво можете да получите до три звезди. Мястото за паркиране е пълно с различни превозни средства и, изненадващо, най-малката драскотина ще ви накара да загубите звездния фокус. Всяка катастрофа ще приспадне половин звезда от вашата сума. Съсредоточете се върху факторите на околната среда и установете своите ходове по същия начин. Parking Fury 2 има прости контроли, които всеки може да доминира. За да контролирате автомобила си, основно използвайте ключовете за болтове или клавишите WASD. Не забравяйте, че само едно от всяко странно превозно средство, което ще използвате в играта, няма да бъде трудно за преместване. По-големите превозни средства имат по-обширни повратни точки и трябва да се съсредоточите върху факторите на околната среда, за да предадете автомобила си в най-добра форма.

Мислите ли, че шофирането е лесно? Най-трудната част от шофирането вероятно е да напуснете автомобила си, без да катастрофирате. Шофиране на много видове превозни средства като камиони? Кое е по-усърдно да се спре. Нямате шофьорска книжка? Това не е проблем, тъй като в тази игра ви е позволено да репетирате. Уверете се, че няма да ударите автомобила си и вземете три звезди за всяко ниво.

В много случаи в двора ви няма място за оставяне на превозно средство? Почувствайте се като спиращ ас в уеб базираната игра Parking Fury 2. Следвайте жълтите болтове и паркирайте превозно средство на показаното място. Внимавайте: първо тествайте контролните клавиши. Напускането на превозното средство ще бъде все по-неприятно с всяко ниво, така че не се отпускайте и продължавайте да показвате своя опит.