3 Pandas 2: Night


3 Pandas 2: Night е процедура, в която трябва да контролирате тези 3 уникални размера панди, за да стигнете до точката на завършване.

Като продължение на основната игра, 3 Pandas second Night продължава с начинанията на трите братя и сестри панди, Малка, Тънка и Голяма. След като се озоват изоставени на остров, пълен с неприятни местни жители, нашите три панди се нуждаят от вашата помощ, за да заобиколят усилията на обитателите на квартала да ги вземат. Поемете отговорност за трите креативни панди и играйте през удивителните нива, заредени с интригуващи и завладяващи гатанки. От интригуващи буболечки до растения, които ядат месо, този остров е пълен с широк спектър от опасности и трудности! Пригответе се да се потопите дълбоко в следващото си огромно изживяване!

Преминаването през нощта навън може да бъде неудобно, независимо дали това е само вашата морава. Трите панди трябва да преминат през нощта си на остров, пълен с рискове, от насилствени местни хора до гладни растения. Много подобно на различни заглавия в тази серия, формираща навик, вашата цел в 3 Pandas second Night е да завършите всяко ниво, като поемете отговорност за братята и сестрите панда и контролирате текущото си обстоятелство, за да направите защитен и проправете път към вашата цел. Въпреки че сте изоставен на невидим остров, ще наблюдавате широк спектър от хитрости, които можете да използвате. От натискане на бутони до издърпване на превключватели, има асортимент от начини за задействане на тези компоненти. Гатанките в тази игра може да изглеждат много трудни, но контролите на играта са основни. Използвайте левия си бутон на мишката, за да се свържете с текущото си обстоятелство. Можете да се справите с всяка една от трите си панди и всяка малка мечка има алтернативен капацитет. Малкото може да бъде изпратено много високо, за да стигне до местата, които са трудно достъпни. Тънкият може да захване ръбовете, за да стигне до обикновено недостъпните по-ниски степени. В заключение, огромният може да пренесе останалите на главата си, за да стигне до високи места. Бихте ли могли да помогнете на братята и сестрите панда да си сътрудничат, за да се измъкнат от тази безсърдечна пустиня и да видите пътя за връщане към дома?

Тези 3 панди се завръщат и се опитват да заминат. С тази вратовръзка те се борят с неизвестността на нощта. Те все още желаят и са готови да изпълнят своите уникални задължения, за да си помагат един на друг, но просто се нуждаят от вашата помощ, за да ги насочите в правилния курс. Отново ги пазете на яснота и им помагайте да стигнат до сиянието на деня.

След премахването на отвратителните частници, тези три панди се нуждаят от вашата помощ още веднъж. Всеки един от тях има нов опит, който ще трябва да използвате в правилната секунда, за да им помогнете да се върнат у дома.