Om Nom: Bubbles


Om Nom: Bubbles е изключително основна игра, в която вероятно ще се погрижите за Om Nom, основния герой от известното приключение Cut the Rope, с каквито и да е количество сладкиши, които биха могли да се очакват. Въпросът тук е, че както сладките, така и самият Ом Ном непрекъснато ще се носят и ще се движат.

Om Nom: Интерактивността на Bubbles е наистина основна. Om Nom е вътре във въздушен джоб, който постепенно се издига нагоре по екрана близо до различни въздушни джобове. В част от въздушните джобове има бонбони, някои са незапълнени, а други имат грешки. В случай, че се свържете с някой въздушен джоб, той ще експлодира и веществото му ще падне. Независимо от това, в случай, че попадне върху алтернативен въздушен джоб, той ще влезе във въздушния джоб и ще продължи да прелиства.

Принципната цел на играта е да се погрижи за Om Nom каквито и да е брой сладкарски изделия, които могат да бъдат разрешени, преди да падне ... или от друга страна изчезва в горната част на екрана. Вие също трябва да си припомните, че при случайност, когато направите лакомство, да падне върху други сладкиши, това следователно „засилва“ и ви дава повече фокус.

Om Nom: Bubbles е завладяваща игра, чието изключително продължително взаимодействие го отделя от приключението Cut The Rope. За щастие, той притежава красивия дизайн и очарованието на очарователния си принцип.

Подгответе се за новото трудно изживяване на Om Nom „Om Nom Bubbles“ и му помогнете да заснеме този товар от прекрасни сладкиши! Снимайте колкото се може повече сладкиши, колкото можеше да се очаква и бързи, с мотива, че времето тече! Вкарайте огромни мерки за фокусиране и отворете силни катализатори, които можете да използвате, за да увеличите времето или да предизвикате огромни взривове. Безспорно най -добрите стрелци с въздушен джоб ще стигнат до верига от 10 попадения, за да отворят невероятната огнена топка, която реже въздушните джобове като маргарин. Om Nom ще ви компенсира с озадачаващи постижения за всеки безумен ход, който правите, така че не спирайте по отношение на опасни ходове! Така че вземете вашите сладкиши, поставете точков лазер и помогнете на Om Nom да получи най -много сладкиши, известни на човека!

Домът на жабата Ом Ном е в опасност. Парчета с различни тонове се появиха над него, които постепенно падаха. В играта Om Nom Bubbles ще помогнете на нашата легенда да спаси дома му. Ще видите блестящи топки на екрана. Под тях ще бъде вашата личност, близо до която ще има оръдие. Оръжието е подходящо за изхвърляне на единични заряди, които също ще имат определен тон. Трябва внимателно да анализирате всичко и да откриете позиция на съвкупност от обекти със същия тон като вашия кадър. Като насочите пистолет към тях, ще направите изстрел. Центърът, който удря тези неща, ще ги взриви. За това ще получите фокуси и ще изчистите, за да освободите полето от топки.