Cooking Festival


Cooking Festival е лесна игра за готвене, в която тръгвате на световно кулинарно изживяване! Освободете своя вътрешен експертен кулинарен специалист, докато се отправяте към далечните кътчета на планетата, приготвяйки възхитителни ястия, които ще привлекат вкусовите рецептори. От леки ябълки до цвърчащи ребърца, истински италиански пици до брилянтно замразено кисело мляко, насладете се на занаята на готвене само с почукване. Проучете динамични градски общности като Сан Франциско, Неапол и Берлин и се чудете на известни туристически места по пътя. Присъединете се към празненства на храна, участвайте във вълнуващи състезания и отворете много събития, за да вдигнете кулинарните си изяви. Заинтригувайте необикновени посетители като Митичната змия на Празника, Гейша и Лекото мече, за да получите селективни награди. Преработете вашите заведения за хранене с повече от 250 вкусни ястия и хипнотизиращи декорации. С над 900+ етапа за преодоляване, Кулинарният фестивал предвижда вашите кулинарни способности.

Кулинарен празник се провежда днес във фокусния парк на града. Вие сте в друга вълнуваща уеб базирана игра Cooking Festival ще помогне на млада дама на име Елза да участва в него. Пред вас на екрана ще видите плота на кухнята на вашия шампион. Клиентите ще се придвижат към нея и ще поискат различни ястия, които ще бъдат показани близо до гостите като снимки. Младата дама ще има на разположение специфични хранителни стоки. Използвайки ги, трябва да поставите дадените ястия и да ги дадете на клиентите. За това младата дама в играта Cooking Festival ще получи вноска.

Добре дошли във вселената на вкусното и основно готвене! Днес ще започнете своята кулинарна екскурзия от малък камион за храна и ще приготвите прости, добре познати ястия. За да се превърнете в прекрасен гурме специалист и да оцените високото готвене, трябва да започнете с най-директната рецепта и да бъде чудесна. Какво ще кажете да повишим вашите способности и да направим крачка за голямото кулинарно тържество, където всеки млад гурме експерт може да демонстрира своите способности. игра ли си Тогава, в този момент, какво ще кажете да тръгнем на път.