Noob vs Cops


Noob vs Cops е вълнуваща игра за издръжливост, в която вие поемате работата на Noob и трябва да се измъкнете от упоритото търсене на зомби ченгета. Изследвайте лодката си, избягвайте препятствията и сваляйте зомби ченгета. Съберете фокуси от социални събития риби и раци. Купете нови оръжия и актуализирайте лодката си. С всяка вълнуваща мисия надхитрете зомби ченгетата и станете категоричен частник с вашия внушителен частен транспорт.

Noob vs Cops е вълнуваща игра за издръжливост, която ви поставя на мястото на Noob, изправяйки се срещу упорито преследване от зомби ченгета. Основната ви цел е да се измъкнете от хватката им, като изследвате лодката си чрез тестване на препятствия и сваляте търсещите зомбита ченгета. По пътя събирайте фокуси от социални афери риби и раци, за да подкрепите резултата си. С тези места можете да закупите нови оръжия и да ремонтирате лодката си, което я прави по-значителна въпреки риска.

Когато тръгвате на всяка вълнуваща мисия, вие искате да надхитрите зомби ченгетата и да станете окончателен частник, ръководейки силен частен транспорт. Планирайте изживяване, изсмукващо адреналина, докато се борите за издръжливост и ентусиазирайте способностите си в тази натоварена с активност игра!