StoryZoo


StoryZoo Games е забавна поучителна игра, която е идеална за младежи. Има различни малки игри, които могат да подготвят мозъка ви, например игри с памет, игри с думи, гатанки с картинки, засенчване, оттам нататък небето е границата. Научете по нахален начин.

Време е за училище със StoryZoo Games! Изберете всеки клас, който харесвате, и участвайте в глупавите пъзели! Можете да рисувате картини и да ги разнообразявате, да съпоставяте неразличимите картини, да правите нови спътници и да се запознавате по-добре със света! Подгответе се за следващия си най-обичан клас и се включете!

Запознайте се с новата си група прегледи; всеки е добре дошъл в тази занималня! Загрейте се с пухкаво мече, избухлив папагал и нахална маймуна по пътя и помогнете на ежедневните си поучителни нужди чрез този страхотен пример! Признаваме дублажите, като вземем предвид всичко, така че се съберете и изберете тема! Можете да местите мишката из класната стая, за да видите вашите избори. Имаме готови пет дискреционни упражнения за следобед. Упражненията, към които можете да отидете, като докоснете снимките на стената, играчките на масата и земята и красивите карти са по-центрирани около визуалната символика, докато илюстрациите на дъската са по-етимологично подредени. Разнообразявайте снимки, координирайте снимки на същества с техните сенки, използвайте буквите, за да заемете пространствата и съставете имена на същества, съпоставете неразличимите снимки и завъртете фигури, за да отворите всички снимки! Опитайте всички игри, за да преработите всички способности и завършете класа си на основното място.

Добре дошли в новата вълнуваща уеб базирана игра StoryZoo. В него трябва да ви дадем набор от енергизиращи гатанки, с които можете да тествате вашите знания, внимание и памет. На екрана пред вас ще се покажат символи, всеки от които е отговорен за определена гатанка. Щраквате върху играта, която трябва да играете. Например, трябва да тествате паметта си. Пред вас на екрана ще изглеждат карти, разположени надолу. С една маневра обръщате произволни две карти и разглеждате снимките на същества върху тях. Тогава те ще се върнат на своето уникално разстояние. Вашата задача е да намерите две неразличими картинки и да ги отворите едновременно. Следователно ще ги елиминирате от бойното поле и за това ще ви бъдат дадени фокуси в играта StoryZoo.