Forest Match 2


Навън лятото е в разгара си и това означава, че сега е точното време да жънем нови реколти в нашата фантастична гора в Forest Match 2. Обитателите на гората се подготвят за по-студеното време на годината с пълна сила и са подредили проактивно поръчки за горски плодове и ядки и искате да ги наситите. На всяко ниво ще има различно начинание, което ще показва броя и какви лакомства искате да съберете. Действителният асортимент ще бъде изключително ясен, вие искате да проследите правилните листни храни в редове от най-малко три парчета и по този начин те ще се преместят във вашия контейнер. В случай, че разберете как да създадете по-разширена колона, вие също ще получите допълнителни изключителни природни продукти, които могат да взривят или елиминират цяла линия на двойника. Този вид награди ще се окажат полезни на по-късни нива, тъй като там начинанията ще бъдат по-обезпокоителни и трябва да положите сериозни усилия, за да ги завършите. С играта Forest Match 2 времето ще лети незабележимо и ще се чувствате перфектно.

Потопете се в дивите листни храни на Forest Match 2! Следвайте очарователните горски създания през различни степени на гатанки, намерете нови водачи и нови трудности и получавайте ежедневни награди за изумление! Отваряйте нови елементи, изпълнявайте мисии и преминавайте няколко хиляди нива, направени само за вас! Какво ще кажете да проучим какво предлага тази игра за съвпадение!

Отдалечете се от мъчителното градско съществуване с тази екскурзия в гората! Прескачайте от едно ниво на друго, направете си нови спътници и намерете живота си в сърцевината на природата! Следвайте етапите през пътя и адресирайте гатанки, за да видите края му! Можете да следвате горското пикси през основните нива и да придобиете опит в задълженията си в този свят. Тя иска да съпоставите поне три неразличими елемента, за да ги получите. Трябва да следвате пътуването на нивото, дадено вляво; съберете тези неща вътре, доколкото е възможно, и вкарайте фокуси, за да преминете ниво. Задръжте статия и я плъзнете, за да смените местата с друга. Свържете няколко неща, за да получите поддръжни обекти. Можете да ги използвате, за да предприемете супер действия и да получите много по-голямо количество от нещата, които търсите! Връщайте се постоянно и вземете всяка една от наградите, които висят здраво за вас!