Jewels Blitz 5


Превърнете се в господаря на скъпоценните камъни в Jewels Blitz 5! Невероятно изживяване ви търси с цялото си превъзходство и блясък. В момента вземете тези скъпоценни камъни и се опитайте да разчупите случая в тази гатанка. Бихте ли могли в даден момент да се превърнете в специалист по тази загадка?

Това е гатанка от мач 3, която е пълна със скъпоценни камъни и важни камъни. Вашата окончателна точка в тази игра е да изчистите всеки един от скъпоценните камъни на масата на всяко ниво. За да постигнете това, искате да задържите и плъзнете част от скъпоценните камъни и да промените местата им. Целта на този ход е да съпоставите поне 3 елемента и да счупите техните печати. В момента, когато съпоставите тези елементи, те ще изскочат от масата и накрая ще постигнете изчистване на всеки един от скъпоценните камъни от масата. С всеки ползотворен ход ще си осигурите фокуси. Не забравяйте, че имате предварително определен брой ходове на всяко ниво. По този начин се опитайте да завършите всяко ниво в тези ходове, продължете да играете и се забавлявайте, докато завършите много повече нива, които ви търсят.

Jewels Blitz 5 е мач-3 игра за разследване на храмовете на маите и справяне с тайните. Оценявайте много нива и придобивайте злато и свръхестествени неща.

В петата част от играта Jewels Blitz 5 ще продължите да събирате диаманти от стари цивилизации. Пред вас на екрана ще видите бойното поле, разбито вътре на клетки. Всеки един от тях ще бъде зареден с бижута с различни форми и разновидности. Вашето начинание е да разгледате всичко това и внимателно да намерите място за събиране на камъни от подобен сорт и форма. Можете да преместите един от тях с една клетка към произволен път. Трябва да извадите от подобни неща една колона от нещо като три неща. Следователно, вие ще премахнете това събиране от неща от бойното поле и ще получите фокуси върху него. Трябва да се опитате да вкарате толкова фокуси, колкото може да бъде позволено във времето, определено за завършване на нивото.

Оценете с Jewels Blitz 5 горещо очакваната пета част от тази невероятна игра на Match 3, която се развива в озадачаващите останки на богат индиански град в Централна Америка! Разгледайте широк спектър от скучни, пълни със съкровища светилища, докато полагате честни усилия да разрешите безброй гатанки, за да събирате бижута и се фокусирате върху таблото си.

Много нива ви търсят, за да тествате вашето разбиране и рефлекси, докато събирате неразличими скъпоценни камъни в линии или сегменти от поне 3, за да се откажете от тях и да увеличите резултата си. Смачкайте мозъка си, преодолявайте огромни препятствия в пустинята и оценявайте разхлабването след сериозна работа.