4th and Goal 2019


Превърнете се в експерт куотърбек в 4th and Goal 2019. Изберете вашата група и излезте на върха за титлата във версията за 2019 г. на известния американски футбол, 4th and Goal! Ако приемем, че обичате американския футбол или спортните събития като правило, ще оцените да играете тази трудна и точна игра.

Това със сигурност не е основна игра за посочване и щракване - тя дава истински американски футболни игри и стандартни фигури - можете да изберете различни враждебни стратегии и игри, които вашият куотърбек да завърши. Вие давате заповеди и можете да тествате способностите си както като играч, така и като ментор.

4th and Goal 2019 е уеб базираната игра на американски футбол, създадена от Тони Корбин. В тази игра вие играете куотърбек на вашия футболен екип и трябва да вземете решение за отбелязване на резултати и преобразуването им. Изберете различни ходове от книгата, за да създадете брилянтна игра с пасове, или се опитайте да грабнете няколко метра за вас и да настроите друга игра. Внимателно избирайте своите пиеси от книгата с игри, за да можете да деблокирате различни играчи, за да вкарате безкраен опит да го направите групов опит!