Slime Arrows


Забавни животни, състоящи се от тиня, живеят в зашеметяващ омагьосан свят. Днес един от тях избра да отиде на екскурзия и вие ще отидете с него в играта Slime Arrows. Вашият светец трябва да посети много области и да събере конкретни неща там. За да се движите между областите, вашият човек ще използва входове. Вашето задължение е да помогнете на легендата да ги получи. Пред вас на екрана ще има сигурен регион, където ще бъде вашият човек. С помощта на клавишите за управление вие ​​ще координирате дейностите и отскачанията на вашата легенда. Той трябва да премине по специфичен курс, да победи много примки и пречки. Всяко нещо, което той получи, ще ви донесе фокуси и също така може да възнагради човека с различни допълнителни подобрения.

В Slime Arrows, ярката и пикселизирана вселена на утайката ви търси! Подчертавайки приличен пикселизиран дизайн и два разнообразни режима на игра, тази приятна платформинг игра с гатанки ще ви осигури пред екрана за наистина дълго време на забавление. Вярно ли е или не, че сте готови да отидете с утайката в това ярко преживяване?

Отворете входовете на света на утайките и станете част от безкрайни енергизиращи начинания. Този свят може да изглежда прост, но зад ъглите се крият неизчислими опасности. Това е причината утайката да избере вас, който притежавате удивителни способности за сръчност, за да помогнете в това преживяване. Тръгнете със зелената легенда, като приемем, че сте подготвени, за да откриете нови основания в света на утайките! Има два отличителни режима на игра, които можете да разгледате. Ако приемем, че имате нужда, можете да опитате бързото бягане и да се опитате да завършите всяко едно от нивата възможно най-бързо или да завършите всяко от 30-те нива със собствена скорост, като докоснете бутона "старт". В момента, когато лицето пренебрегне болтовете, щракнете върху екрана, за да ги задействате и лицето ще се обърне към болтовете. Трябва да реагирате бързо и да бъдете изключително внимателни, за да издържите препятствията на пътя и да стигнете до входа. Приятно прекарване на играта!