Trivia Crack


Trivia Crack е тестова игра, в която отговаряте на запитвания относно много различни класове. Има Спорт, Развлечение, Занаятчийство, История и още някои, така че със сигурност има друг клас за намиране. Trivia Crack има три специални режима на игра, които да разгледате!

Trivia Crack е глупава тестова игра, в която можете да тествате цялостната си информация и да се докоснете до удивителните реалности за света. Постигнете повече, като играете в общото №1 състезание за въпроси и отговори. Началото е!

Trivia Crack е състезанието №1 за въпроси и отговори на преносими устройства и в момента е тук, за да се играе безплатно в мрежата. Тествайте своите познания за наука, история, основно общество, геология, музика и това е само началото! Можете да играете соло или да съберете другари за сблъсък на мозъци и информация в координирани въпроси с произволни данни!

Завъртете колелото на произволни данни и вижте какъв предмет е избран за вас! Ако приемем, че намирате решението грешно, всичко е готово! Отговаряйте постепенно на колкото можете запитвания, за да получите най-забележителния резултат и най-много златни монети.

Режимът на предизвикателство ви позволява да изберете произволен предмет от шестте достъпни решения. Можете да продължите да задавате въпроси по този начин, докато не разберете някой погрешно. Към края на играта получавате компенсация с монети.

Можете да използвате вашите заслужени монети, за да влезете в парти режим, където можете да играете с до 7 играча. За разлика от примерния режим, можете да намерите решения извън базата и играта няма да свърши. Играта се затваря, когато часовникът изтече и резултатите на играча се сумират!