Sum Square


Плъзнете числата в квадратите, докато се опитвате да добавите числата към обективния сбор, за да завършите всеки пъзел. Има 60 нива, за да оспорите способностите си, свързани с броя. Продължете да изпускате числата върху блока, докато всички квадрати се добавят към правилното число. Изключете шанса да спрете на всякакви нива, гледайте нашето подкрепящо видео за упътване.

Sum Square е математическа игра за разширяване, за да получите необходимите числа точно в зависимост от тоновете на случая.

За всеки индивид, който обича да прекарва времето си, решавайки различни гатанки и гатанки, представяме новата игра Sum Square. Можете да го играете на всяка напреднала притурка. За да завършите нивата, ще ви е необходима информация в такава наука като математика. На екрана ще се появи квадратно оформено бойно поле. Ще видите конкретен номер над него. Под полето ще видите някакво числово състояние. От сега нататък под него ще бъдат разположени плочки с гравирани номера. Трябва да ги преместите на бойното поле и да ги ръководите с цел те да структурират състоянието, което виждате. Просто кликнете върху избраната плочка с мишката и плъзнете нещото до идеалната зона на бойното поле. Като организирате плочките, ще получите фокуси и ще продължите към по-високо ниво на играта.