Giant Rush


Преминете курса на прихващането и занесете смелия Giant Rush до необикновен присъединителен сблъсък!

Добре дошли в Giant Rush
Епичен конфликт на засенчване! Хвърляща бързина, която ще ви накара да останете нащрек до края! Състезавайте се, присъединете се към цвят, сблъсък, за да спечелите! Сближете се с рояк, увеличете размера и конфликт срещу врага!

Опитайте се да се състезавате възможно най-далеч и се борете с надзорника, за да завършите нивото! Giant Rush е чудовище, изпълняващо мач. Присъединете се към тонове, за да накарате Гигантската надпревара да стигне до крайната цел и да се присъедини към конфликт.

В тази конфликтна игра на врани, присъединете се към тонове, за да поемете конфликта си в двореца. Бягайте и избягвайте всяка пречка и враг във вашата обезпокоителна екскурзия.

Giant Rush е пристрастяваща, забавна и тестваща 3D игра! Несъмнено човек може да играе играта Giant Rush. Лесна за игра, но трудна за доминиране!

Присъединете се към тоновете, за да се превърнете в Гигант, за да стигнете до крайната цел и да се присъедините към конфликта. Унищожете противниците си до размера на Голиат. Присъединете се и развийте своята сила на духа.

Кратката мисия на играта Giant Rush е Изпълнете препятствията и вземете дръзкия гигант на екскурзия с изключителни тонове!

Каскадата на настоящата игра се състои от няколко съвета, за да улесни почитателите на тази игра също да завършат всяка мисия в играта Giant Rush.

Giant Rush най-добрата безплатна цялостна игра е изключена. Преминете през курса на препятствията и занесете смелия Giant Rush на необикновено Color Run!

Giant Rush е чудовище, изпълняващо мач. Опитайте се да побързате, доколкото е възможно и завършете нивото!Ключова точка: Когато се състезавате до подобен засенчващ гигант, вие се развивате, когато се състезавате до разнообразния засенчващ гигант, свивате договор! Бъдете предпазливи и правете всичко необходимо, за да не се обърнете към психолога до основния размер!

Направихме ръководство за вашата дръзка игра, ще откриете важни данни за напредване в Giant Rush! като история, изобразяване на неща, площ и небето е границата оттам.