Clone 2048


През 2048 г. цялата планета Вуберан е била замърсена от тайна инфекция. Можете ли да издържите това опасно постижение в играта Clone 2048? Д-р Уонг има отворената врата и честта да му бъде предоставена възможността да изследва този странен случай.

Участвайте в тази идеална комбинация между игра Pinnacle Protection и игра Match 3 и се подгответе да продължите с единствена по рода си битка, обхваната от воини, като се присъедините към неразличими, за да ги развиете, за да работят върху вашите гардове, колкото и да се очаква и унищожи за последен път всяко едно от настъпващите зомбита, готови да унищожат всичко. Опитайте се да не позволите на човечеството да стигне до заключение и да намери отговора за тази ужасяваща коварност, която подкопава сигурността на света.

Clone2048 е консолидираща игра 2048 с известна активност в нея. През 2048 г. д-р Уонг изследва планета Вуберан, която е заразена с тайна инфекция. Поставете всички офицери-клонинги на д-р Уонг в перфектна позиция, за да накарате бойците да се слеят в по-приземени войници, за да победят всяко едно от зомбитата в света.

През 2048 г. цялата планета Вуберан е била заразена от тайна инфекция. Д-р Уонг е раздаден да изследва всички случаи, когато се появи там със своя клонинг войник. Позиционирайте боеца да пази и консолидирайте 3 от тях, за да съчетаете и оформите по-здрав воин. Това е страхотна комбинация от върхова защита и мач 3 игра, в която се опитвате да помогнете на планета.

Основата на изследователя и дизайнера д-р Уонг, разположена на далечна планета, беше преследвана от орда зомбита. Нашата личност трябва да защити неговото изследователско съоръжение и вие ще му помогнете в това в играта Clone 2048. Пред вас на екрана ще бъде видима лабораторията, в която ще бъде намерен д-р Уонг. Орди от зомбита ще се придвижат към нея. Д-р Уонг планира автоматизирани служители. С помощта на извънредно табло за управление имате известен контрол върху дейностите на роботите. Трябва внимателно да прегледате всичко това и да разпознаете решително значими петна. Използвайки дъската, ще поставите роботите в зоната. В момента, когато зомбитата се приближат до тях, роботите ще започнат да стрелят по тях. Стрелвайки прецизно, вашите воини ще унищожат зомбита и ще ви бъдат дадени фокуси за това.