Super Yacht Parking


Карайте тези екстравагантности на вода и го закачете сигурно към определеното му пристанище. Играйте, паркирайте супер яхти и управлявайте тези прекрасни лодки. Стойте далеч от всяка една от възпиращите фактори и различните яхти. В случай, че яхтата ви удря толкова често, тя ще свърши за вас. Отворете всяко едно от постиженията и завършете всяко едно от нивата, за да получите възможно най-забележителните фокуси, осигурявайки посоката си до списъка на конкурентите.

Super Yacht Parking ви позволява да се превърнете в командир на супер яхта, която трябва да я спре на определеното място.

Поглеждайки от далечно място към богати снежнобели яхти, струващи еквивалентни на разходния план на малка островна държава, изглежда зашеметяващо да се опитаме да се приближим до тях. Във всеки случай, в играта Super Yacht Parking не просто ще се приближите, но ще се качите на такъв зашеметяващ. Вашето задължение е да обезопасите яхтата на определеното за нея място. Това е обичайна зона за паркиране, но вие отговаряте за огромен вулгарен скъп кораб и ще го наблюдавате, като го насочвате покрай различни яхти и различни препятствия. Стойте далеч от удари, ако не, няма да бъдете помилвани, играта Super Yacht Parking ще завърши при основния срив с каквото и да било.

Вярно ли е или не, че сте опитен ветеран в шофирането? Покажете в играта Super Yacht Parking колко добре се справяте с огромна яхта в пристанището. Забележете пространството, където се намирате, и се пригответе да се движите предпазливо, като се пазите от всякакъв вид удар и не показвате никакъв проблем на новото си място за обезопасяване.

Изглежда като просто начинание, но не всеки човек ще бъде достатъчно надарен да се справи с такъв кораб! Съсредоточете се наистина върху вашите фактори на околната среда и окончателно измислете всичко, което можете да направите, за да се опитате да не катастрофирате или да не разрушите скромното пристанище, в което се намирате, и да демонстрирате способностите си като капитан на лодка.