Warzone Getaway 2020


Warzone Getaway 2020 е двубой по стрелба с мисия за защита на вашия транспортен джип от нападателите. Ако приемем, че харесвате този вид игра, трябва наистина да погледнете Rombo.

Убийте с оръжие всеки от враговете, които се опитват да свалят джипа ви. Отворете помощ и купете нови оръжия и редизайн, като използвате събраните монетни парчета. Disaster area Escape е категорична игра със стрелба, в която искате да защитите джипа си независимо от всичко. Отбягвайте стрелбата, докато изчистите всяка една от вълните в тази натисната уеб базирана игра от AceViral.

Warzone Getaway 2020 е новата част от тази поредица, която беше изключително добре позната по времето на игрите Blaze. Това е донякъде ясна игра със стрелба в 2D илюстрации, където ще се опитвате да защитите вашата база или превозно средство срещу различни видове врагове. След известно време наистина ще искате да донесете въздушна поддръжка. Срещу парите, които придобивате, вие всъщност ще искате да закупите нови оръжия или да преработите автомобила си, което ще ви позволи да се защитите по-добре. След това можете също да отворите изключителен човек, който ще ви помогне в битката ви. Можете също така да играете на мобилния си телефон, така че хайде.

Направете крачка към авангарда на зона на бедствие в този страхотен двубой по стрелба, возете се на върха на джип, докато се предпазвате от врагове.

Контролирайте нападателна група и пътувайте през заплашителна зона, пълна с обзаведени врагове. Трябва да тествате мозъците си и да приложите широк набор от защитни стратегии, за да се отървете от набезите на врагове, които искат да унищожат вашия. Хвърлете експлозиви от автомобила си, за да ги накарате да детонират на 1000 парчета, стреляйте по върховете на мотоциклетистите, за да ги вдъхновите да паднат от велосипедите, хвърлете масло, за да ги накарате да се подхлъзнат и стигнете безопасно до целта на всяко ниво. С парите, които придобиете, можете да закупите широка гама от оръжия и когато никога повече нямате метод да се предпазите на основание, че враговете ви ви пренебрегват, всъщност ще искате да поискате въздушна подкрепа от вашите колеги. Изживей го и сложи край на нелеп конфликт.

В Warzone Getaway 2020 искате да изпробвате своя джип срещу различни врагове, които се опитват да ви преследват. Те трябва да се отърват от вас толкова бързо, колкото може да се очаква, и вие ще се изправите срещу безкрайни набези от различни противници. Трябва да ремонтирате оръжията и кулите си, докато допълнително зареждате снаряди. Това е глупава и наистина ярка игра с купища мисли и забавни минути, които можете да изследвате.

В същото време вие ​​също имате въздушна подкрепа, ако наистина искате помощ, за да завършите опита по-добре и по-бързо от всякога. Това е причината Disaster area Escape 2020 да е готина игра, тъй като придружава купища неща, които можете да отворите.

Докато играете, можете да придобиете XP и това може да се използва, за да започнете необикновените атаки. Потапянето и енергизиращите минути наистина разширяват границите и вие всъщност ще искате да изпробвате способностите си за стрелба веднага напълно.

Враговете ви са горещи по опашката ви. Изчистете ги възможно най-бързо в Warzone Getaway 2020!

Вашият Humvee се опитва да пристигне в защитената зона, но струпване на не е напълно оградено, за да го разстреля на парчета. Свалете ги с оръжията си или нанесете въздушен удар. Ще доживеете ли вие и вашите партньори да видите още един ден в тази вълнуваща 2D игра?

Warzone Getaway 2020 е интересна игра за активност. Вашата основна цел е да помогнете на партньорите си да достигнат до благополучие, докато препускат през враждебна зона. Нападайте противниците си с автоматични пушки, снаряди и различни оръжия!