For Honor Warriors io


For Honor Warriors io е методологична игра, в която се борите с подхода си, за да се превърнете в най-добрия боец! Участвайте в коравосърдечен широк открит конфликт, развивайте се и се бийте с колосални оръжия и отворете 12 легенди. Бийте се безкрайно и победете рояци от различни играчи, за да се превърнете в най-здравия боец на всички времена. Бийте се и правете поради степента, в която това би било възможно.

Сега е подходящият момент да се биете за страната си с чест, докато олицетворявате един от повече от 16 смели герои от 4 групи във вълнуващата игра For Honor Warriors io! Вземете тази битка заедно без никакви стандарти и преминете към изживяване, докато се биете упорито срещу наплива от опасни противници, готови да сложат край на живота ви.

Използвайте меча си със сила и смелост и се пригответе да се скитате на сцената, докато се движите от една страна на друга, събирайки кръгове, за да изградите резултата си и да унищожите по-скромните съперници.

В един далечен превъзходен свят кипи конфликт между различни военни ордени. Вие и много различни играчи от цял свят в новата уеб базирана игра For Honor Warriors io. отивам на този свят и участвам в битките. Пред вас на екрана ще изглежда регионът, където вашата легенда ще бъде обзаведена с остриета. Използвайки контролните клавиши, вие имате известен контрол върху неговите дейности. Трябва да се скитате из региона и да събирате различни ценни неща и оръжия, разпръснати извън контрол. След като срещнете личността на друг играч, можете да влезете в битка с него. Умело използвайки оръжията си, вие ще заличите противниците си и ще получите компенсация за това в играта For Honor Warriors io glasses. След смъртта на противника кръговете ще останат на земята. Трябва да ги вземеш.