Ben 10: The Great Escape


Ben 10: The Great Escape е удивителна игра, която поставя играчите в изпълнено с активност преживяване с Бен, Гуен и дядо Макс. Легендите са преследвани от злодея Вилгакс и множеството му аутсайдери, докато са били на екскурзия в зоната за отдих, и играчите трябва да им помогнат да изчезнат някъде на безопасно и сигурно място.

В играта играчите контролират големия трейлър на дядо Макс и трябва сръчно да се движат около препятствия и противници, докато събират монети и часовници, за да удължат времето си за заминаване. Локви с гориво, препятствия и външни лица непрекъснато ще се появяват, очаквайки играчите да покажат своята пъргавина и невероятни способности за шофиране, за да се пазят ефективно от тях.

Със своето високоскоростно непрекъснато взаимодействие, тестови възпиращи средства и енергизиращ сюжет, Ben 10: The Great Escape е идеалната игра за поклонниците на поредицата Ben 10. Независимо дали наистина харесвате първото шоу или просто обичате игрите с натискане на активност, тази игра със сигурност ще ви даде дълги периоди на глупости и опит. Така че се присъединете към Бен, Гуен и дядо Макс на тяхното невероятно бягство и проверете дали разполагате с нещата, за да промените всичко.

Човек на име Бен трябва критично да премине през пътищата на града и да събере различни неща, които той и групата му са загубили, летейки над района. Вие сте в друга вълнуваща уеб базирана игра Ben 10: The Great Escape ще му помогне в това преживяване. Пред вас на екрана ще се види улицата, по която ще се състезава автомобилът. На шофьорското място ще бъде нашата личност. С контролните бутони ще управлявате машината. Проверете улицата. Движейки се навън и наоколо, трябва да заобикаляте различни видове прегради и да събирате предмети, разпръснати на различни места. За техния избор в играта Ben 10: The Great Escape ще ви даде фокуси. По същия начин ще трябва да унищожите различни злодеи, които може да са навън.

Бен, Гуен и дядо Макс имат вълнуващо ново преживяване днес! Младите мъже отидоха на екскурзия до близък парк, за да се насладят на почивка от свръхчовешкия си бизнес и скара. Във всеки случай съдбата избра във всеки случай! Нечестивият Уилгакс, заедно с множеството си аутсайдери, преследва семейство Тенисън и трябваше да ги шокира. Както и да е, има ли нещо, което да тревожи това дръзко семейство? Очевидно не! Легендите светкавично преценяват случващото се и бързат да напуснат зоната за отдих с цел никой от къмпингуващите в квартала да не пострада.