Candy Rain 7


Пригответе се да направите дъждовни бонбони в Candy Rain 7! Ето една глупава мач-3 игра за вас. Смачкайте всеки един от сладките изделия и проверете дали можете да завършите тази гатанка!

Сега елате и вземете участие в брилянтните илюстрации на тази гатанка за мач 3. Пред вас ще има решетка, пълна със сладкиши. Целта ви е да изчистите символите от решетката. Тези символи, изглеждащи като конфитюр, са в различни стилове. Наистина искате да разпознаете неразличимите плочки и да направите сборове от неразличими. За да направите това, искате да плъзнете символите и да размените места с различни символи, които нарушават групирането на набор. В момента, в който направите комплект с неразличими сладки изделия, ще ги видите да изчезват от дъската. Имате предварително определен брой ходове и искате да съберете адекватен брой от дадените плочки с тези ходове. Има ръководство, което ви предоставя практически постоянно броене на нивата. В момента трябва да разберем докъде ще стигнеш в тази пъзел игра, създаваща навик.

В седмата част от Candy Rain 7 ще продължите с екскурзията си из свръхестественото място, известно с десертите. Трябва да съберете сладкиши с различни форми и тонове. Ще ги видите пред вас в бойното поле, което е разделено на еквивалентен брой клетки. Анализирайте всичко внимателно. Можете да използвате мишката, за да преместите всякакви сладкиши с една клетка на равнинна равнина или в посока нагоре към всяка пътека. Използвайте този шанс, за да изложите една линия от нещо като три неща от конфекция с подобна форма и разнообразие. Впоследствие ще ги елиминирате от бойното поле и ще получите определен брой игрови фокуси за това. Вашият ангажимент е да вкарате какъвто и да е брой фокуси, както би било разумно във времето, отделено за завършване на нивото.

Candy Rain 7, един от най-умопомрачителните рундове на Match 3 някога, е готов да ви накара да се забавлявате много, докато натрупвате неразличими конфекция и фигури в линии или секции от поне 3 подобни, докато изчезнат.

Победете неизчислими нива с много сладкиши, вафли, монети, растения и десерти и ги комбинирайте ефективно, докато полагате честни усилия да използвате някои подобрители и комбинации, за да направите играта по-ясна, участвайте в тази очарователна, изключително сладка, но безкалорична игра и се отпуснете след труден ден на работното място, като получите най-висок резултат.