Mahjong Candy


Mahjongg Candy - съответствайте на сладкарските изделия! Съчетайте всяка една от сладките сладкарски изделия в тази завладяваща игра Mahjong. Това е образцовият кръг на Маджонг, но с прекрасен и вълнуващ завой. Вместо обичайните китайски изображения, играчите трябва да се координират с различни сладкарски изделия и десерти заедно.

Това координиране с играта има стандартните системи и интерактивност от първата форма. Управлението не е трудно да се получи, а продължаващото взаимодействие е забавно и бързо се движи. Клиентите трябва да работят бързо, за да се координират със сладкарските изделия и да унищожат изцяло съгласуваните с комплекти. Съчетайте различни десерти като лепкави мечета, близалки и тофи.

Изберете внимателно кои части съвпадате и вземете под внимание нивото, върху което са поставени плочките. Не можете просто да съчетаете нито една двойка заедно - има конкретна заявка и трябва да обмислите вашите решения. Всеки кръг продължава 5 минути. Клиентите трябва да работят бързо, за да завършат, преди да изтече времето и да се опитат да се координират с цялата плочка в рамките на дадения период от време. Проверете дали можете да се превърнете в ас Mahjongg Candy!