Mr Fight Online


Отстранете всички създатели на неприятности в тази игра за борба с материали, базирана на науката за материалите. Изпратете г -н Battle към враговете, тогава в този момент се доверете, че той ги понася трудно и бързо. Интересна игра на гатанки, в която материалната наука поема голяма част от случайността, че всъщност ще искате да завършите всички нива или не. Успех и приятно прекарване в тази интересна уеб базирана игра.

Безопасно ли е да се каже, че сте готови да гърмите?

Продължаване на вълнуващите успехи, г -н Bullet и г -н Ninja, друг претендент излиза на ринга, за да изпълни вашата фиксация на загадката! С ръце, в които са записани смъртоносни оръжия, носейки само неговия надежден спидометър, контролирайте г -н Fight, докато той скача, прелиства, прелиства и прекарва посоката си през противници. Този тест обаче е много повече от животинска сила и трябва да използвате мозъка си, за да се адаптирате към ситуацията. Имаш ли нещата, за да станеш господар на ринга, братя и сестри !?

Надхитрите противниците си и нанесете убийствения удар, докато пътувате по -високо от всякога, спасявайте затворници и откривайте нови способности за борба. Започнете своя опит сега! Колко бързо бихте могли да изпратите своите противници !?

Млад човек на име Том е влюбен в различни бойни техники от юношеството. След като се разви, нашата легенда избра да участва в незаконни пътни битки. В Mr Fight Online ще му помогнете да спечели титлата шампион. Вашият човек ще бъде видим на екрана преди вас, който ще бъде в определена област. Обратното на това, че добри начини да бъде съперник. Докосвайки легендата, ще извикате необичайна линия. С негово съдействие ще определите посоката и силата на удара и, когато сте подготвени, го направете. При случай, че сте обмислили всяка една от границите ефективно, вашата легенда ще нанесе невероятен удар и ще разбие противника. За това ще получите фокуси и ще преминете към по -високо ниво на играта.