Motocross


Играта Motocross на велосипеди ви представя многобройни нива, заредени с интересни пречки и каскади с повдигане на коса. Вземете вашия двигател, пресичащ велосипеда, на следващото ниво в тази мощна игра, базирана на физическа наука. Изпълнявайте луди трикове и звукови плувки с многобройни ъгли на камерата. Вземете поддръжници за вашия подход, за да помогнете на вашето пътуване. Възползвайте се максимално от вашия двигател, създайте състезател в прекрасни теми с неравен терен в забавно пълнено състезание с бързи велосипеди.

Можете да използвате монети, за да актуализирате велосипедите си с неравен терен, за да подобрите скоростта, контролната рамка, механизма за забавяне, увеличаването на скоростта на азота и това е само върхът на айсберга. Излезте на улицата и по неравен терен и се състезавайте със земния велосипед по наклонен каскадьор, през дупки и през по-студеното време на годината планини, за да срещнете бързането.

Вземете най-бързия велосипед и управлявайте своите спътници! Прекрасни настройки, които са подобрени с HD за удивително непрекъснато изживяване на взаимодействието. Изберете своя мотор, укрепете свойствата на мотора, изберете режима на игра, за да влезете в играта; наклонете екрана наляво или надясно или щракнете фиксатора, за да контролирате мотора, за да се движите наляво и надясно, щракнете върху педала за газ и спирачката, за да контролирате мотора, за да ускорите или забавите; след завършването на вълнуващото съкрушително, можете да ускорите някои азоти. В случай, че искате да отидете на извънредни цени и да извлечете невероятен трик, докато се забавлявате и зареждате с енергия, в този момент много ще искате да играете Motocross Racing!