Merge the Numbers


Merge the Numbers е обоснована игра, зависима от взаимосвързани номера. Съберете числата и стигнете до най-високия резултат!

Merge the Numbers е опит и пъзел игра, създадена от Eagle Games. В този опит за дублиране, формиращ навик, трябва да консолидирате блокове, които имат подобни числа, за да разширите тяхната стойност. Продължете да се сближавате, за да получите възможно най-високия резултат! Във всеки случай, бъдете предпазливи, при изключения шанс, че не можете да се сближите, ще се появи друга колона от квадратчета. При изключен шанс екранът да се запълни, той е свършил за вас! Колко високо бихте могли да стигнете в Merge the Numbers?

В новата интересна игра Merge The Numbers трябва да преминете през множество нива на загадката, които ще проверят вашето внимание и проницателност. Преди вас на екрана ще има бойно поле, разбито на клетки. В някои от тях ще има квадратчета, в които ще се въвеждат числата. Трябва внимателно да погледнете всичко. Открийте неща с подобни числа в тях. В момента, като докоснете един от тях с мишката, плъзнете го до клетката, където е намерено следващото нещо. След това в този момент те се сближават помежду си и получавате друго число.