Light the Lamp


Light the Lamp е игра с гатанки, в която основната ви цел е да свържете приставката за захранване. Може да звучи просто, но наистина искате да помислите решително, за да го задвижите! Линията е с ограничена дължина и има сигурни места, от които да стоите далеч. Направете го точка или използвайте бутона за подсказка в горната част, ако е необходимо. Какъв брой светлини бихте могли ефективно да запалите във всеки момент?

Подгответе се за Light the Lamp, глупава пъзел игра, в която можете да осветите крушка, като изберете някакъв начин за свързване на щепсела за драпиране в приставката! Има широка гама от готини трудности, които ви очакват.

Вашата основна цел? Запалете крушката, като погледнете фитинга, който се люлее от нея и го свържете към приставката. Прилича на несигурно изживяване с гатанки, което ще ви държи честни! Трябва да проверим дали можете да осветите стаята с вашите великолепни модулни способности.

Вашият ангажимент е да свържете в допълнение към краткото накрая, за да направите непрекъснато, което може да освети всяка една от светлините, които имате тук. Приемаме, че играта ще бъде добро време за вас. Има безброй нива и следователно центрирайте се около всяко едно от тях. Няма ограничение във времето, освен че трябва да се опитвате да не свързвате някои неприемливи шахти.