Solitaire Story TriPeaks 3


Solitaire Story TriPeaks 3 се завръща с третия епизод от известната си игра пасианс. Направете своята екскурзия с Фокси, очарователната основна личност до далечни нации, удивителни сцени и известни важни събития, включително Париж, Берлин, Бали, Италия, Египет и някои други.

Пригответе се да участвате в третото парче от този добре познат пасианс и игра с Solitaire Story Tripeaks 3! Ще разберете ли как да групирате картите в заявка за катерене или плъзгане, за да ги премахнете всички от екрана?

Преминете през далечни нации, феноменални сцени и популярни места като Париж, Берлин, Бали, Италия, Египет и много други, тъй като оценявате завладяването на над 2750 умопомрачителни нива. Наистина, правилно прочетохте! Огромен брой нива висят здраво за вас, готови да ви накарат да го изживеете! Изпълнете мисии и ежедневни поводи, за да отворите нови планове за карти и награди, които ще ви помогнат да победите най-обезпокояващите моментни снимки на играта.

В третата част от играта Solitaire Story Tripeaks 3 ще продължите да преминавате през интересна серия от пасианси. На екрана пред вас ще се появи бойно поле, на което ще видите карти, лежащи една върху друга. Горните ще бъдат отворени и ще видите тяхното уважение. В долната част на екрана на дъската ще има двойка. Гледайте внимателно всичко. Докато предприемате действия, трябва да докоснете картите с мишката и да ги увеличите. Тоест трябва да поставите тройка на двойка, четворка на нея и т.н. до професионалист. Вашата задача е да унищожите купчината карти и да ги пуснете на дъската. От време на време може да останете без ходове, а след това, в този момент, можете да изтеглите допълнителни карти от уникално тесте за помощ.