A Pretty Odd Bunny


A Pretty Odd Bunny е платформинг за прикритие, където вие сте зайче, което тайно преследва и яде прасета. Всяко ниво има прасе, което трябва да вземете, без да бъдете виждани от различни индивиди от вашия район със зайци. Подскачайте, предчувствайте, крийте се зад живи плетове, минавайте под стволовете на дърветата и правете всичко възможно, за да запазите мълчание за рутината си на хранене. Играйте на много красиви, но опасни нива в различни забележителни вселени, събирайте прибрани монети, отваряйте допълнителни трудности и изумления и си прекарвайте добре! Може ли по всяко време да изядете всяко прасе и да получите всяка мистериозна монета в A Pretty Odd Bunny?

Rabbit Town се готви за празника на моркова! Вярно ли е или не, че сте готови да участвате в едно вълнуващо преживяване в играта A Pretty Odd Bunny? Отидете с нашия основен човек на едно интересно преживяване и се подгответе да тласкате незабележими от различни зайци, докато разберете как да получите вкусни и сочни прасета.

Изглежда, че е основна, но основната ви цел ще бъде наистина предизвикателна за завършване, в случай че не сте хитри. Напредвайте през затънтените гори, сякаш сте истински нинджа, не вдигайте самотна суматоха и се опитвайте да стигнете до всяка от целите си, преди животът ви да е в опасност и да бъдете преследвани от враговете си. Участвайте в една до известна степен различна сценична игра, подскачайте, бягайте, прибирайте се или повече от всичко, не се предавайте в това настроение на трудност и участвайте в идеалната комбинация от деликатност и неяснота, обхваната от доста ужасяващ хумор.