Prisonela


Бягството от затвора никога не е било толкова безумно, както в Prisonela! Може да почувствате, че преживявате този ден отново и отново. Това е положението в този безумен затвор, честно казано. Подгответе се за прогресия на тестването, избягайте от ситуации и ние трябва да проверим дали можете да останете нормални тук!

Prisonela е платформинг компютърна игра с класически илюстрации и луд, игрив саундтрак. Вие играете като малка маса от лилав тон. Това, което посочвате, веднага изглежда просто. Просто ще трябва да достигнете от един акцент до другия на очевидно малка сцена. Това, което не знаете, е начинът, по който са луди тези етапи. На всяко ниво на тази игра ще наблюдавате фантастично бързи и рисковани пречки. В момента, когато пренебрегнете да стигнете до крайната цел, ще започнете екскурзията си през цялото време и ще отидете да изравните една. Точно когато влезете в играта, без да бомбардирате нито едно ниво, можете да имате висок брой I ниво. Полезното е, че нивата са произволно зададени и се променят обичайно.

Prisonela - е вечно лош до костите платформинг, в който нивата се избират произволно! Присъда затвор никога не би била толкова луда... Ще имате диво състезание, където наградата ще бъде вашият живот! Трябва просто да се разорите, в светлината на факта, че има само състезание в жестоките състояния на лудостта в затвора.

Prisonela е постоянна високоскоростна платформинг игра, където всяко ниво е рандомизирано.

Присъда затвор никога не би била толкова луда... Ще имате диво състезание, където наградата ще бъде вашият живот! Можете също така да се разорите на основание, че има само съперничество в бруталните състояния на затворническата ярост.

Изживейте го с невероятна игра за сцена и активност, наистина сложна, наречена Prisonela, и помогнете на нашия любознателен спътник герой да победи много опасни примки в изключителен климат, пълен с мрачни проходи и занемарени ъгли.

Ще разберете ли как да победите страха и да изпробвате невероятните си рефлекси и необичайни действителни способности? Оценявайте произволните нива и най-зашеметяващата дейност, която можете да си представите, докато получавате компенсация с най-важното - живота си! Подскачайте безмилостно, избягвайте много смъртоносни примки и си прекарвайте добре!