Deeeep.io


Започнете като малка рибка на дълбокото и съберете фокуса на опита си, като ядете храна и по-скромни риби. Продължавайте да развивате и отваряте нови океански животни, докато не станете акула! Станете най-великото и най-подлото животно на дълбокото море, докато се опитвате да стигнете името си до най-високата точка на класациите в тази забавна онлайн мултиплейър игра.

Бихте ли могли да издържите на страха от Deeep.io? Deeeep.io е игра за създаване на навици .io, в която играете морско животно, което се опитва да се пренесе в дивата вселена на океана. По-твърда от черупката на раци, но по-компенсираща от получаването на първата ви риба.

Вие избирате своето същество и инвестирате енергията си, опитвайки се да ядете колкото се може повече храна, колкото би могло да се очаква, но няма да е просто, океанът е опасно място, пълно с ловци. Докато наоколо има купчини храна, има и куп други, които се опитват да я изядат, така че трябва да се прикриете и да се борите до висок резултат

В случай, че престанете да бъдете преследвани, ще трябва да изтеглите цялата си способност за намиране на пътнически способности от младостта, за да се отдалечите, използвайки пейзажа също толкова бързо развитие, за да изчезнете за сигурност.

Нищо не може да се сравни с прилично разхлабващо плуване в океана, deeeep.io определено не е разхлабващо плуване в океана, но въпреки това ще получи кръвта си, докато вие неистово се опитвате да се развиете в следващото животно и да се откроите завинаги на високото табло .

Проучете дълбочините и развийте рибата си

Пространството на Deeeep.io е разделено на различни региони и области. Докато играете, можете просто да плувате в определени региони - например, като основна риба-клоун, евентуално можете да останете в плитки води - в случай че плувате по-нататък, рибите ви постепенно ще се задавят.

Освен това има различни температури на водата и някои риби могат просто да се справят при определени температури на водата. Има полета за помощ, които показват на случайността, че сте изложени на сериозен риск, така че не забравяйте да се съсредоточите.

Докато играете, разглеждайте различни видове морски живот, например китове, пингвини, пухли, клоуни и медузи. Всеки вид морски същества има различни атрибути и възможности. Например пингвинът може да остане на брега, но не може да плува в дълбоки води.

Оценете различните животни и вижте кои отговарят на вашия стил на игра. Уверете се, че сте обърнали специално внимание на огромните NCP медузи - при случайността, че плувате в тези зли същества, те ще ви навредят и в крайна сметка ще ви погълнат! Проверете дали можете да победите Deeeep.io днес и да си прекарате чудесно!