Brawl Warfire online


Воините по същество нямат нищо против с кого, само за да се бият, но легендите на играта Brawl Warfire Online са наистина способни претенденти. Те имат многобройни триумфи зад гърба си във виртуални военни зони. Жребчето и Шели ще бъдат на предната линия, а други ще се покажат зад тях. Смелите светци се противопоставят на множество жестоки роботи. Броят им нараства безкрайно и когато натрупат адекватен брой, те бързо ще тръгнат на атака. Искате да направите същото от противоположната страна. Развийте сила на духа, но е жизненоважно първо да атакувате, да задържите стремежа, което ще доведе до триумф в Brawl Warfire в мрежата. Финансовият план ще бъде подновен естествено, всеки боец ​​има своя собствена цена и вие избирате кого да хвърлите на ръба на кръвта.

Brawl Warfire Online е страхотна бойна игра, в която трябва да изпратите войници на фронтовата линия, за да се бият с нападателите. Играйте тази безплатна интернет игра и участвайте в някои вълнуващи битки, изпращайки различни видове единици с изключителни елементи. Помислете внимателно и използвайте правилните единици за всяка битка, за да преодолеете всеки един от враговете си.

Всяка единица има алтернативен разход, така че отложете, докато имате малко пари за харчене и заключете кой боец ​​ще се представи по-добре при текущите обстоятелства. Също така има някои уникални сили за набиране, които ще унищожат вашите противници като цяло при по-объркани обстоятелства. Приятно прекарване на играта Brawl Warfire Online, безплатна интернет игра.