Bullet Force


Bullet Force е изумителна мултиплейър FPS игра с невероятни 3D дизайни. Направете престой (с най-екстремен брой играчи, публични или частни и т.н. ...) или се придържайте към един и започнете да стреляте.

Купувайте оръжия и разширения, например разрушителни автоматични пушки и RPG! Също така прекрасният капацитет, който трябва да се използва, след като получите изпълнени ивици. Вървете да покажете способностите си и станете шампион на Bullet Force!

Projectile Force Multiplayer е създаден от Blayze Games (Lucas Wilde).

Основната дата на доставка е юни 2016 г. Играта е освежена през март 2018 г. с нов външен вид от пластмасата и по-уникални акценти. Можете да ги откриете тук, единствено на Igrifree.

Bullet Force Multiplayer е мултиплейър първа индивидуална игра-стрелец, която може да се играе в мрежата. Всяка игра на Bullet Force ви дава възможност да свалите противниците си в продължение на различни и енергични водачи. Slug Force Multiplayer има адаптивни зареждания, предимства на killstreak и след това някои.

Bullet Force е игра с неподправена дейност, в която трябва да издържите врага си и да го свалите. Няма идеална възможност за разпиляване. Вие и трима различни колеги безпогрешна цел: да освободите пространството, при равни условия. Няма да е просто. Прегледайте три нива на проблеми, които се срещат в пет различни региона, включително зимния лагер. Покажете своите способности за стрелба и вашите рефлекси. Приятно прекарване!.