Atari Centipede


Atari Centipede е примерна аркадна игра с фиксирани стрелци. Застреляйте бъговете и избягвайте нападенията им! Centipede беше една от най -добрите игри от брилянтното време на аркадни игри в средата на 80 -те. Впоследствие той беше пренесен към Atari 2600 и други рамки за игри у дома!

Застреляйте бъговете, за да отбележите фокуси и унищожете стоножката, за да продължите към по -високо ниво. Стоножката постепенно ще падне надолу към долната част на екрана и след това ще остане там, движейки се в постоянен кръг, докато не я заличите. Всеки път, когато застреляте стоножката, тя се разделя на по -скромни фрагменти от стоножка. Можете също така да унищожите гъбите, за да направите повече място за движение и по -ясна линия на огън.

По същия начин като другите ранни аркадни произведения на изкуството, грешките се движат в неочаквани примери, от които можете да се възползвате с бързото планиране. В момента, когато напредвате по -нататък, това може да стане по -сложно, тъй като играта ви хвърля повече грешки и те се движат по -бързо.

На една от планетите селище от земяни е нападнато от огромни и силни стоножки, които унищожават всяко живо същество. Вие в играта Atari Centipede трябва да отмъстите. Преди вас на екрана ще видите конкретен регион, където ще карате танк. Стоножка ще се плъзне към вас, като се извива със скорост. Трябва да насочите огнестрелните си оръжия към нея и да откриете огън. С точния стрелба ще навредите на тялото й. Трябва да изтриете всички парчета от тялото на стоножката, за да я убиете. Вашият противник ще ви изплюе корозивни купчини. Използвайки клавишите за управление, трябва да извадите бойната си машина от нападенията.