HelmetRoyale.io


HelmetRoyale.io е друга интернет игра, която се фокусира върху феновете на Royale. Този път ще се окажете в 2D свят, където можете да предвидите някои ретро илюстрации. Както обикновено за този режим на игра, вие започвате играта без огнестрелно оръжие, така че трябва да обиколите и да откриете възможно най-скоро. В случай, че не сте достатъчно бързи, вашите противници могат да ви ускорят и да ви убият. Можете да откриете грабеж в касички, които можете да откриете навсякъде около ръководството. Освен оръжията, можете също така да откриете различни преработки, които ще ви помогнат в битката. Бъдете внимателни, за да сте в крак с договарящата се игрална зона. Когато преодолеете препятствието, вашите благополучия ще се изчерпят. Вероятно ще сте единственият оцелял и по този начин ще доминирате в мача. Така че, моля ви, какво ще кажете за игра

HelmetRoyale.io е великолепна игра с готина активност за борба с кралските игри и ретро 2D дизайни. Вашият герой е снабден със защитена капачка - докато играете, можете да промените това за по-заземени защитни капачки, произведени с различни материали.

Трябва да се опитате да съберете плячка от различни сандъци и да се откажете от различни играчи около вас. Освен това обърнете специално внимание на феноменалните хазартни машини, които ви дават произволно нещо! Бихте ли успели да преодолеете тази битка с кралските игри и да управлявате като топ играч?