Perfect Dunk


Perfect Dunk е спортно събитие с практическа наука за пропускане на материали и разбиране на навици за формиране на навици. Стрелящите кръгове никога не са били толкова прости и размотаващи се: Всичко, което трябва да направите, е да задържите улова и да възнамерявате да прокарате топката директно през мрежата. Направете верижни комбинации, разделителни рикошети и се опитайте да разширите резултата си с енергични маниери, за да играете тази игра във вашата посока. Може ли вашите спътници да победят резултата ви в Perfect Dunk? Предложете тази игра с тях и открийте!

Perfect Dunk е игра с умения с топка, в която трябва да потапяте какъвто и да е брой поводи, както може да се очаква при дадените обстоятелства ефективно. Спомнете си, че имате само една възможност за всеки изстрел!

Ball е интересно спортно събитие, известно навсякъде по света. Днес в новата игра Perfect Dunk трябва да ви предложим да се опитате да поработите върху хвърлянето на топката на ринга. Преди вас на екрана ще видите конкретен пръстен, който може да бъде разположен във всяко парче от бойното поле. При точно отделяне от него топката ще бъде забележима. Щракнете върху това е всичко друго, но не и необичайна прокарана линия. С него можете да зададете посоката и силата на хвърлянето. В случай, че зрението ви е точно, ще попаднете на ринга и ще получите фокуси за него.

Опитайте се да натопите топката в кръга. Ако приемем, че сте пропуснали цикъла, той е приключил! Рикоширайте топката от разделителите, докато се опитвате да натрупате възможно най-забележителния резултат. Продължете да хвърляте и потапяте тази топка в тази забавна онлайн игра с b-топка от QkyGames.