Fall Guys


Fall Guys (Ultimate Knockdown Guys) е сериозна мултиплейър лихва игра с движещи се възпиращи фактори. Ускорете пътя си до крайната цел, докато се втурвате диво срещу орда противници в непрекъснатото взаимодействие в стил Royale. Измервайте времето си за препятствия и изберете най-бързия начин за триумф!

Fall Guys е разрешена игра на мултиплейър игра, мотивирана от Fall Guys: Ultimate Knockout. Можете да играете в огромни мултиплейър полета или да се състезавате тайно срещу спътниците си в игрална стая с осигурена тайна фраза.

Има асортимент от нива, включително капани като падащи подове и движещи се разделители. За да съобщите чувствата си на различни играчи, можете да предадете чрез емотикони и танцови движения.

Колкото повече състезания завършите и в идеалния случай спечелите, толкова повече XP ще придобиете. XP ви позволява да активирате. Във Fall Beans всяко ниво нагоре ви дава награда, която може да бъде от злато до костюми и танцови движения. Можете да се видите, като изберете звездите на екрана на менюто!

В случай, че трябва бързо да изглеждате като подготвен играч на Fall Beans, можете да си купите набор от коригиращи неща, използващи злато в магазина.

Подобно на Fall Guys, Fall Beans е нова игра и няма много подобни. Във всеки случай има още много шантави игри за мултиплейър, които да играете с вашите спътници или просто да се насладите на смях!

В случай, че се нуждаете от повече препятствия, за да се пазите от хитрости, погледнете House of Hazards и играйте с до четирима играчи на място. Вижте цялата ни мултиплейър и интересни игри за допълнителни!