Toon Cup


Играйте Toon Cup, абсолютно безплатния футболен мач! Забавлявайте се, като изберете вашите персонажи от анимационната мрежа №1 като  The Adventures of Gumball. Експертирайте способностите си и работете с вашата група, за да постигате цели и да се биете до най-високата точка на пионерската дъска!

Смисълът на играта е да вкарвате цели, като същевременно защитавате собствената си мрежа. Опитайте се да не бъдете измамени, резултатът вероятно няма да е толкова основен, колкото изглежда при безмилостния обективен пазител на съперниците! Справете се, разлейте, подайте и стреляйте, за да влезете с възможност за победа! Публикувайте за невероятните катализатори, които също падат по време на играта - те могат да дадат на колегите императивен лифт (или да ги объркат, ако вашият противник ги получи)! Banana Slip и Super Speed ​​са сред многото катализатори за намиране.

Нямаше да бъде футболен мач без официален представител и кой по-добре от Никол от The Amazing World of Gumball като свой специален реф! По-добре внимавайте - в случай, че се справите неясно, тя може просто да ви извика!

Играта е забавна и бърза. Ще имате страхотно време да контролирате играчите и да се борите в заглавието! Упражнявайте способностите си, за да издържите способностите си и да придобиете мястото си на терена.