Total Party Kill


Токсофилитът, рицарят и изпълнителят почти едновременно открили, че има съкровища под земята, се предават на старите останки от занемарен дворец. Те не възразиха, но се съгласиха, че ще си сътрудничат и наблюдаваното изобилие ще бъде разделено по подобен начин. Въпросът обаче е, че затворът е пълен с капани и няма вероятност да ги подминеш, без да загинеш. Ще трябва да лишим някой от пътниците, за да може друг сигурно да стигне до следния изход. В играта Total Party Kill трябва да заключите кой ще бъде въпросният човек. За да направите това, искате да стреляте от лък, да замръзнете, да се трансформирате в лък или да нарязате на парчета.

Трима втвърдени болвани са подсигурени в затвор. Достатъчно е един от тях да пристигне на изхода, за да напредне. Другите две могат да бъдат загубени без проблеми или съжаление. Изберете кой изследовател има най-добрите способности за бягство и варварски унищожете вашите сътрудници, за да го получите.

Влезте в този затвор и контролирайте рицар, токсофилит и магьосник. Опитайте се да преминете по пътеки, пълни с опасни оръжия и мистериозни компоненти. Ще проследите ли богатството?

Total Party Kill е игра-гатанка, в която завършвате затвори, пълни с препятствия, като сменяте брилянтно героите. Контролирайте 3 изключителни герои, които трябва да пристигнат в крайната зона на всяко ниво, като контролирате игровите елементи, свързани с техните класове и изключителни дейности. Превключвайте между легендите, за да се движите предпазливо и да сменяте стаята, като използвате различните уникални дейности. Използвайте сътрудничество, за да доминирате на всяко ниво!