Pirate Defense


Единица частници нападнаха едно от морските пристанища. В играта Pirate Defense ще отговаряте за охраната на този град. Преди вас на екрана ще видите улицата, която води от пристанището към града. Трябва внимателно да разгледате всичко и да различите умишлено значимите места. От този момент нататък, използвайки уникален контролен панел, трябва да изградите охраняеми върхове по улицата. Когато се появят частниците, вашите войници ще започнат да стрелят от тези върхове и ще започнат да ги унищожават. За всеки убит враг ще получавате фокуси. На тях можете да закупите оръжия за своите бойци или да развиете допълнително защитни кули.

Pirate Defense е върховна методологична игра. Наистина искате да накарате охраната да спре да се доближава до частници в 15 тестови нива, изолирани в 3 локала.

Актуализирайте и вдигнете гардовете си за по-заземена защита.

Pirate Defense е игра за охрана на върха, в която целта ви е да предадете различни видове танкове, за да защитите базата си от частници. Плъзнете своите единици и ги пуснете върху представената плочка, за да ги поставите на игралното поле. Вашите единици ще атакуват приближаващите се врагове естествено. Водете ги през рояците врагове и продължете да накарате охраната да спре да се приближава до частници в 15 тестови нива, разделени в 3 зони. Не забравяйте да преработите и вдигнете предпазните си устройства за по-заземен предпазител. Ако приемем, че може да искате да ремонтирате устройство, докоснете го и използвайте бутона за актуализиране в пролетното меню.

Плъзнете вашите единици и ги пуснете върху представената плочка, за да ги поставите. Вашите единици естествено ще атакуват приближаващи се противници. В случай, че може да искате да ремонтирате устройство, докоснете го и използвайте бутона за редизайн в пролетното меню.

С Pirate Defense, съборете противниците си и станете главният лидер на ценните терени! В тези терени има купища богатства. Поради тази причина частници се стичат от океаните, за да ги търсят. Трябва да затворите тези частници, за да вземат това, което е вашето! Изпратете своите шампиони и не проявявайте снизходителност! Наистина по това време можете да спечелите наводненията на агресорите. Трябва да усетим колко надарен комендант си в момента!

Вашите имоти издържат на натиска от дивите частници. Те се ангажираха да заличат всичко, което пресича пътя им, за да преодолеят терените. Трябва да гарантирате това, което е ваше на всяка цена. В тази приятна игра с техника вашата цел е да изпратите своите бойци и да предотвратите вълните на противника да преминат през вашите територии. В дясната долна част на екрана на играта ще видите вашите воини. Снимайте и ги плъзнете към забелязаните региони. От лявата база можете да следвате вълните на противника. Вдясно в горната част на показалеца на вълната има бутон "ускоряване". Можете да ускорите играта. Всяко убийство ще ви спечели монети. Използвайте приходите си, за да изпратите повече войници и да преработите техните детайли. Не забравяйте наистина да погледнете вашите перли, останалите животи и монети от горната лява част на екрана на играта. Успех коменданте, приятни моменти в играта!