Freddy Run 3


В третото парче на играта Freddy Run 3 ще продължите да помагате на човек на име Freddy да изследва стари дворци и да търси съкровища в тях. Пред вас на екрана ще видите вашата личност, която ще бъде в едно от фоайетата на двореца. Използвайки контролните клавиши, вие ще накарате вашата легенда да върви напред. Погледнете внимателно екрана. По метода на вашата легенда ще премине през отвори в земята и различни видове препятствия. Ще използвате клавишите за управление, за да прескочите всеки един от рисковете. Съберете златни монети и различни предмети, разпръснати навсякъде, където идват. За всяко нещо, което получите, ще получите фокуси. Зверовете също ще нападнат Фреди. Той може да ги убие, като скача на върха на главата му.

Фреди обича да играе компютърни игри! Майка му има нужда той да удари чувала въпреки! Във фантазиите си Фреди е човек за компютърни игри и е хванат в призрачен дворец! Бихте ли могли да му помогнете да издържи този лош сън? Тази приятна сценична игра има ретро атмосфера, но същевременно остри дизайни и контроли.

Използвайки вашата конзола, трябва да координирате Фреди през нивата на двореца. Събирайте монети, докато бягате и подскачайте над шипове и ями. Уверете се, че сте далеч от скорпионите и унищожете проницателните скелети с огнените си топки! По време на всяко ниво имате само три живота, така че отделете толкова време, колкото е необходимо, и внимавайте! Какъв брой нива ще завършите?

Освободете се от тревожен лош сън във Freddy Run 3! Майката на Фреди го караше да си почине точно когато беше на път да стигне до най-вълнуващото парче от компютърната си игра. Така че е нормално той да види тази игра във фантазиите си. Бихте ли обаче могли да му помогнете да се измъкне от този тревожен лош сън и да се събуди?

В лошия си сън Фреди е хванат в стряскащ дворец. Той е нападнат от рицари-черепи, които са готови да го убият. Където и да е пълно с вредни скорпиони. По този начин, очевидно, ще му бъде трудно да премине през този дворец. За щастие вие ​​сте там, за да му помогнете да премине през дупки, да спусне остри остриета и да убие скорпионите, като скача върху тях. С ваше съдействие този плашещ лош сън ще бъде малко по-поносим за нашия син. Той ще се бие срещу шокиращите рицари, най-накрая ще има възможност да избяга от този лош сън с вас! В момента бихте ли казали, че сте готови да му помогнете да преодолее това ужасно преживяване и да се бори за живота си?

Фреди обича да играе компютърни игри! Фреди се установява, хванат в нов и стряскащ лош сън, където е човек, който играе компютърни игри. Бихте ли могли да му помогнете да издържи този лош сън и да събуди сигурност?

Преминете през фоайетата, стаите и затворите на двореца, преди да се изправите срещу краля на скелетите, известен още като шефа, в битка един срещу един.

Използвайки вашата конзола, трябва да координирате Фреди през нивата на двореца. Събирайте монети, докато бягате и подскачайте над шипове и ями. Уверете се, че сте далеч от скорпионите и унищожете отвратителните скелети с огнените си топки! По време на всяко ниво имате само три живота, така че отделете толкова време, колкото е необходимо, и внимавайте! Какъв брой нива ще завършите?