Jetpack Joyride


Jetpack Joyride е дейност, изпълнена с безкрайни бягащи мачове, където се качвате в луди превозни средства и убивате противници. Вие сте Barry Steakfries и трябва да победите всеки един от изследователите до най-далечната граница на лабораторията. Започвате с вашия надежден реактивен ранец, който естествено стреля по противниците ви, докато летят над тях. За да се изкачите, основно задръжте пръста си, левия бутон на мишката или интервала. Освен това можете да го оставите. Застреляйте похитителите си и стойте далеч от опасни препятствия, докато събирате монети, подобрители, силни оръжия и много нелепо модни тоалети. Споделете играта с вашите спътници и контрастирайте високите си резултати с усилване на добрите моменти. Jetpack Joyride гарантира, че ще ви държи нетърпеливи и разтревожени, както винаги със своите джет ранци, задвижвани от плужеци, чудовищни ​​механични крилати змии, птици, грабващи пари и много допълнителни вълнуващи сътресения.

В Jetpack Joyride добре познатата игра се завръща отново и този път уеб браузърите са коригирани. Подчертавайки безкрайно ниво и формираща навик интерактивност, тази игра ще ви осигури пред екрана за доста дълго време на глупости. Какво ще кажете да стигнете в тази лаборатория, пълна с опасни примки?

Виждате ли това изследователско съоръжение? Всичкото злато, което наистина искате, е в тази обща област. Повече злато, отколкото можете да си представите. Злато, което ще бъде достатъчно дори за вашите внуци. Във всеки случай проникването в тази силно поверителна лаборатория няма да бъде просто. Има изследователи навсякъде и мястото е покрито с капани, които могат да ви убият веднага, но винаги помнете! Смелите действия са по-добри от никакви действия, а кармата е вашият съюзник. С пакета за поток, който взехте от изследователското съоръжение, ще бъде по-лесно да съберете златната воля. Направете доброто си шоу и се пригответе да посрещнете всяка една от опасностите, които ви търсят там. Наистина искате да отидете доста далеч и да съберете монети, за да получите висок резултат. В момента, когато щракнете върху екрана, човекът ще започне да лети. Натиснете левия бутон на мишката, за да контролирате развитието му. Докато събирате монети, изследователят може да не ви навреди, а по-скоро направи критици, ракети и лазерни излъчвания, които представляват невероятно за вас. Кога контактът ще доведе до моментна смърт. Има и някои вдъхновяващи новини. Съберете кутиите с цвят на дъга, за да намерите различни превозни средства, които издържат, докато не ударите възпиращ фактор. Приятно прекарване на играта.

Джим минава през вселената и изследва различни старинни светилища и различни структури. След като пристигна на една от планетите, той намери тайна структура и избра да влезе в нея. Носенето на стрийм пакет в случай, че влезе в структурата. Ние сме с вас в играта Jetpack Joyride ще му помогне в това преживяване. Нашата легенда ще премине през коридорите и ще погледне внимателно отстрани. За начина, по който той ще премине през различни примки и пречки. Трябва да използвате пътната чанта, за да ги завладеете. Контролирайки пътуването на човека, вие проницателно ще преминете покрай него във въздуха. Освен това събирайте различни предмети и златни монети, разпръснати навсякъде.

Jetpack Joyride е безкраен спринтьор, в който летите с джет ранец, задвижван от плуг. Унищожете изследователите и стойте далеч от опасни пречки. Продължете напред, колкото можете дълго, и вземете монети и подобрители по пътя.

Бягайте непрекъснато, като се опитвате да не приберете ракети и лазери. Вземете колкото се може повече монети и се осмелете да стигнете до всяка част от най-далечното възможно разстояние, без да ритате кофата.

Използвайте монетите си, за да закупите актуализации като малък стопер, ракетно повдигане, покритие и гравитачен костюм. Всяко нещо за основен ремонт ви осигурява допълнителен слой застраховка и специален капацитет.

Когато стигнете по-нататък, ще откриете подобрители като допълнителна скорост и скривалище, което разлива монети навсякъде. Можете също така да проследите нещата за основен ремонт през цялото ръководство, както и към началото.