Stickman Army Team Battle


Stickman Army Team Battle е страхотна игра с войн на Stickman, в която трябва да се биете срещу друга въоръжена сила на Stickman и да се опитате да се освободите от шефа на противниковата група. Вашите дейности са донякъде произволни, тъй като всеки ход, който трябва да включите хазартна машина - разчитайки на това, на което се отварят отворите, ще разчита на това, какви нападения и вреди правите.

Преглеждайте една от трите дейности по време на всеки ход и гледайте как вашите стикмени се бият за величие! Дизайните са готини, продължаващото взаимодействие е забавно, а движенията са буйни и преливащи от кръв. Справете се с всяка мисия и не забравяйте да търсите катализатори, които да използвате на фронтовата линия. Прекарайте хубави моменти и се опитайте да контролирате въоръжените сили на Stickman днес!

Пригответе се да се борите срещу ужасното събиране, което живее в пустинята и разстройва хората. Ще се биете под три алтернативи; първият избор увеличава броя на войниците, последващият избор ви дава защитни акценти, а третият избор трябва да ви нанесем въздушни удари и бомбени атаки. Направете своя избор умишлено и възхитително и спечелете битката.

На вас е поверено да защитавате бялата къща в тази жизненоважна игра с въоръжени сили. Всеки офицер има различни качества и оръжия. Използвайте най -добрата си процедура, за да преодолеете противниците си при всяко натискано ниво на дейност. Развивайте силите си и актуализирайте техните подробности, за да разширите изстрелите си, като спечелите всяка битка, използвайки сътрудничество.