Merge Cannon: Chicken Defense


Войната започна в пикси сферата. Множество безумни пилета се преместват в столицата, унищожавайки всичко по пътя си. В играта Merge Cannon: Chicken Defense ще я предпазите от проникване. Определен регион ще бъде забележим на екрана преди вас. С помощта на изключителен контролен борд трябва да поставите оръдия на умишлено значими места. Когато пилешките пистолети се появят, те ще започнат да ги изстрелват. Снарядите, удрящи врага, ще ги заличат и за това ще получите фокус. На тях можете да спечелите нови оръжия или да изработите нови охранявани дизайни.

Намерете пистолет, консолидация и се присъединете към тях, за да направите по -заземен, и се пазете от множество пилета.

Пилешкият бунт наскоро започна от някои пилета по цялата планета. Те биха искали да поемат отговорността за света и в случай, че не охранявате страната си с оръжията, имотите ви ще бъдат силно повлияни от лудите пилета. Те нямат страх и просто трябва да преодолеят. Можете да извадите оръжейни кули, ако имате достатъчно монети. Като заличите пилешки войници, можете да придобиете няколко монети. Всеки път, когато направите върха, той ще бъде на първо ниво. Можете да изградите нивото на върховете, като свържете два върха на подобно ниво. Уверете се, че увеличавате силата на разделителя.

Диво множество убийствени ярки пилета ще атакува имота ви в Merge Cannon Chicken Defense! Можете ли да препроектирате защитните си кули поради паричните средства, които натрупвате при всяко убийство на врага?

Звучи ясно, но с напредването на играта въоръжените сили на противника ще се окажат много по -обосновани и разнообразни, така че трябва да бъдете търпеливи и галантни, докато се движите бързо и консолидирате оръдията, за да разширите силата на вашата защита . При условие, че защитата ви е авангардна, бихте ли успели да премахнете силните рояци, които предприемат стъпки за заличаване на вашата територия.

Тази игра е смесица от два класа съюз и защита! Множество пилета се разхождат до вашия дворец. Нуждаем се от вашата помощ сега! Съюзни оръжия, ремонтирайте двореца си и го пазете от пилетата! Има набързо пилета, които ще завършат с пилето на крайния мениджър! Пристигна възможността да консолидирате оръдията си и да защитите двореца си от тези брутални пилета. Точно ли е да се каже, че сте подготвени, или ще отстъпите?