Goblin Run


Помогнете на трола да бяга доста далеч в тази интересна игра с висок резултат. Заобиколете дупките в земята и прескачайте препятствия, докато се опитвате да бягате доколкото е възможно. Когато ударите възпиращ фактор, той е завършен и резултатът ви ще бъде представен в класациите с изоставане.

Бягайте с очарователен зелен трол до степента, в която можете във вечен спринтьор. Изберете злато за награда и яжте месо, за да действате във въздуха.

Троловете са ненаситни, негодуващи и по-малко замислени животни и можете да се отнасяте с тях по същия начин, но това няма да ви попречи да играете с играта Goblin Run. Зеленият звяр почита златото, свръхестественото му великолепие следва трола хипнотизиращо, обезсилва волята. Това изяснява начина, по който легендата се е появила в рисковано гранясало блато. Никой за него няма да се появи тук много под зашеметяването на смъртта, а нашата личност с неговата невротична алчност отиде в опасно място, тъй като видя естествен бляскав блясък на слънцето. Всички заедно, за да не попаднат в мръсната течност, щракнете върху светеца, оставете го да заобиколи ударите и да събере златни кюлчета.