Join Clash


Join Clash обръща цялостно своето име! Тази приятна игра на способности е свързана с откриването на вашите партньори, които да се съчетаят с вас, и в конфликт със служителите на вражеското царство, които са хванали принцесата. Куп заплахи ви очакват по пътя към триумфа. Евентуалната съдба на вашето царство и принцесата разчита на вас и вашите партньори. Можете ли да завършите тази мисия? При условие, че това е вярно, започнете играта!

Добре дошли в игра, в която ще разберете значението на сътрудничеството. Целта на играта е да съберете партньорите си, докато се отправяте към двореца, откъдето ще спасите принцесата. Опитайте се да съберете какъвто и да е брой индивиди, колкото би могло да бъде позволено с мотива, че ще има много опасни възпиращи фактори, които ще ви задържат, за да ви убият. Колкото повече партньори натрупате, толкова повече оцелели остават към финала на нивото. От рискови машини и остри режещи ръбове до агресори, има многобройни възпиращи средства, готови да ви свалят. Освен това вашите хора ще бъдат готови да се загубят за тази невероятна мисия или чрез подскачане на машините, или нападение срещу враговете. Всичко е, но напразно казано, че две глави превъзхождат едната. Съберете ключовете, докато се насочвате към отваряне на кутиите с късмети. Можете да промените кожата си с монетите, които получавате към финала на играта. Пригответе се сега и започнете играта!

Готови ли сте да бягате бързо и бързо да решите? След това, в този момент изпратете уеб базираната игра Join Clash 3d. В него ще се придвижвате из райони с различни препятствия, събирайки подобни индивиди. Вие сте седнали здраво заради развлекателните начинания и частта на пионер, която несъмнено заслужавате. Направете изстрел в тази уникална игра.