Super MX - Last Season


Super MX - Last Season е 3D игра за крос с двигател, в която се състезавате срещу 8 други MX състезатели около различни почвени писти! Има много различни възможности за персонализиране. От протектори за глава до велосипеди, състезавайте се нагоре по стъпалото и носете пари, за да получите по-готини неща! В случай, че не усещате жестоката душа, можете също така допълнително да се повдигнете и да видите какво измамва можете да направите. Може ли в даден момент да се превърнете в окончателен MX драйвер?

Super MX - Last Season е качествена уеб-базирана игра, в която ще се състезавате с велосипеди. Има два режима на игра, които можете да разглеждате, така че можете да изберете или допълващ лифт, или състезания. В допълнителен лифт вие избирате водач и след това имате ценния шанс да покажете способностите си. По време на състезания трябва да доминирате в мача. Парите, които придобиете, могат да бъдат изразходвани в шоуто за закупуване на нови шофьори, нови велосипеди или различни екстри. Така че хайде, опитайте играта.

Super MX - Last Season е приятна игра за каране на велосипеди по почва и тестова система. Предизвикайте и победете противниците си в тази увлекателна и енергизираща игра за шофиране, базирана на науката за материалите. Хвърлете газта, но преминете крайната цел със супер готино облекло, външният ви вид е от значение.