Scrap Divers


Изберете своя робот №1, поемете си пълно дъх и планирайте скок в празнотата в Scrap Divers! В тази игра с аркадни дейности трябва да местите своя робот, докато той пада безкрайно по-навътре през различни региони. Всеки регион има много парчета, разпръснати навсякъде. С това можете да закупите преработен дизайн, нови роботи и определени места в ръководството. Натрупайте възможно най-малко от него! Има повече от 15 уникални Jumpers за разглеждане, всеки със своите предимства и недостатъци. Някои ще паднат супер бързо, но са изключително деликатни. Други ще бъдат силни, но по-бавни за движение. Съберете ги всички, за да видите кой от тях е най-подходящ за вашия стил на игра! Колко далеч бихте могли да стигнете във всеки момент?

Скочете в необикновено високоскоростно ретро игрище за препятствия, подчертаващо очарователен робот в играта Scrap Divers! Избягвайте стени, завладявайте опасни движещи се инструменти за подстригване, колосални пламтящи факли и множество други опасни препятствия, докато падате без спирачки и без да мислите назад през безкраен проход.

Звучи елементарно, както и да е, само най-леките и готови играчи ще получат възможността да пробият всички точки на прекъсване. Няма да имате възможност да спрете бързото падане, което ви търси, така че тренирайте рефлексите си, реагирайте бързо на това, което ви търси и продължете с нова среща, събирайки винтовете.

Пригответе се да тествате вашите рефлекси и скорост на реакция, което ще ви помогне да се адаптирате към падането на робот, който се озовава в някакъв дълбок проход в друга аркада. Никой не осъзнава какво го търси отдолу и дали по някакъв начин ще има тази база, но всъщност той трябва да пътува до нея и понякога това е трудно.